carti electrotehnica/MAnualul Arhitectului – NEUFERT_RO [from carti electrotehnica/Manualul de Instalatii – Instalatii de incalzire [from. Electrotehnica-IIRUC pdf ( MB). You must be logged in to see the content. Elektor – ( MB). You must be logged in. Categorie: Astronomie/Astronautica Editura: Casa Cartii de Stiinta, Cluj-Napoca. 45 RON. In stoc. Adauga in Cos. Centenarul energeticii romanesti. Categorie.

Author: Faem Moogunris
Country: Lebanon
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 21 May 2012
Pages: 98
PDF File Size: 10.38 Mb
ePub File Size: 16.98 Mb
ISBN: 252-2-64453-968-5
Downloads: 23887
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezisida

Lasa-ne si pe noi sa ne luam nijte examene cinstit. Ia ce ai nevoie, nu cred ca le citesti pe toate deodata.

Asociatia Generala a Inginerilor din Romania

Bazele Electrotehnicii de mandru You must be logged in to see the content. A friend told me i was delusional. Posted December 8, Adevaratii medici au biblioteca de specialitate impresionanta.

This topic is now closed to further replies. Niste mizerabili fara pic de rusine, spagari, superficiali, neinteresati de pacient, de reciclare profesionala, de carti de medicina samd.

Am descarcat sute de carti de medicina, folosind programul eMule. Atasat este si poza cu bonul fiscal.

  DESCARGAR LAS DESVENTURAS DEL JOVEN WERTHER PDF

Pretul meu este – 60 lei FIX Informatii si poze la telefon: Pretul meu este – lei FIX 2. Posted February 22, Electroteehnica pot lua si programe, filme, mp3, etc. Nici studentii de la Politehnica nu cumpara carti. Se poate conecta la “Global Servers” sau la “Kad Network”. Am contactat administratorul serverului facultatii si le-am pus acolo.

内部服务器错误:服务器负载过高

Nu iti mai pierde vremea cu ei, du-te pe forumuri de ingineri. We don’t have to dance https: Posted February 3, Vand carti medicina, chirurgie in limba engleza aici gasesti ce vrei.

La externare am fost la cabinetul profesorului, seful sectiei, sa-mi semneze un document. Usor usor se duce placerea de citit de altadata. Se scot de N ori mai multi absolventi cu studii “superioare”, dar nivelul este jos de tot. Ori e foamete mare printre studentii medicinisti si nu-si permit sa cumpere niste amarate de carti, ori este electrotehjica.

Cartea Blood, Sweat and Tears.

内部服务器错误:服务器负载过高

I almost fell off my unicorn. Pentru cine vrea sa invete electronica ii recomand sa inceapa cu ” bazele electronicii analogice si digitale “. Am fost cazat cateva zile intr-un salon de chirurgie, unde aveau paturi libere. Cei buni sunt trasi in jos de gloata, de turma de ciumeti, se dau dupa ei.

  DASTAN AMEER HAMZA MAQBOOL JAHANGIR PDF

Un prof de la facultatea respectiva, chirug, mi-a spus ca pe studenti nu-i intereaza sa citeasca. Share this post Link to post Share on other sites.

Posted September 15, Nici inginerii nu sunt ingineri adevarati, daca nu au acasa sute de carti din domeniul lor. O irosesti pe niste lichele.

Medicina Bucureşti

No registered users and 1 guest. Posted December 16, Nu aveam unde sa urc o arhiva de peste 4 GB si am urcat separat fiecare carte pentru ca probabil sunt persoane care vor doar o anumita carte si nu toate.

Who is online Users browsing this forum: You must be logged in to see the content.