Please, help me to find this confirmare de primire posta pdf. I’ll be really very grateful. majalah fashion wanita pdf files · ver documentos pdf en. Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani (mandat postal, E-mandat, mandat online). Poşta Română este operatorul naţional de servicii poştale şi servicii de curierat rapid (Prioripost), transfer de bani Un serviciu oferit de Poșta Română. Cauta.

Author: Durn Moogutilar
Country: New Zealand
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 3 April 2004
Pages: 52
PDF File Size: 8.17 Mb
ePub File Size: 3.38 Mb
ISBN: 583-3-76338-850-6
Downloads: 72222
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tedal

Reclamata sa dus apoi sa ma reclame la Postul de Politie pentru ca sa aiba acoperire la reclamatia mea.

Posta aghires fabrici jud cluj Doamna de la posta ia dat voie sa deschida coletul neplatind-ul. Cum e posibil asa ceva? Iar daca iti vine un client cu vreo 10 facturi de plata ale lui si ale vecinilorla acel om poate sa stea vreo 20 minute, asteptand ca imprimanta sa scoata ditamai cearceaful de factura.

In naivitatea si inocenta sa, copilul il intreaba: Este inadmisibil ca de fiecare data cand prikire in Posta dimineata sa stau la rand cate de minute ptr un simplu aviz! Buna ziua Confitmare sa va aduc la cunostinta ca factorul postal din com.

A propos, am trimis o reclamatie pe adresa de e mail. Acuzatii ca ia spaga de 30 milioane pe luna, hai sa fim seriosi, nu are cum sa stranga atatia bani.

Imagini pentru confirmare de primire posta romana | aaaaaa | Pinterest

Nu este prima data cand mi se trimite corespondenta in apropirea sarbatorilor si nu o primesc. Am dovezi prinire tot ce am spus! Toate au ajuns numai cel de la Piscu pentru mama mea nu a ajuns. Buna ziua avem o problema cu noua postarita din secusigiu. Cred ca si pe vremea diligentelor ar fi ajuns mai repede. Asa se procedeaza in Romania, in potsa tara si-ar fi cerut si scuze pentru intarziere,aici este totul pe dos. Astept cu interes ce masuri vor fi luate va multumesc f mult cu respect ANA.

  LEDA RAFANELLI PDF

Am pierdut un proces pt un act confirmaer primaria mi-l trimitea prin posta ,pt ca domnul postas nu s-a deranjat sa-mi aduca scrisoarea cu AR unde mai pui ca era scrisoarea si reavizata nu merita sa-l string de gitcine il tine in brate?

Daca esti o postarita frustrata nu te erija in avocatul sistemului astuia depasit, incepand de la site, unde aveti niste numere de telefon la care nu raspunde nimeni sau sunt redirectionate si terminand cu factorii postali care nu isi indeplinesc atributiile. Sa vorbesti cu cineva care nu se spala pe dinti si ii miroase gura cand o deschidepardon, este un chin… Noi sa suportam mirosul urat al clientilor, dar ei sa ne jigneasca si sa ne scuipe, nu? Nu priimre sa imi las numele real pentru ca nu vreau sa am de a face cu primiire persoana.

Forum SAGA

Nu a ajuns la destinatar…. Comentarii 35 Add Comment … scris de GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL, 19 septembrie Si eu doream sa fac o reclamatiedeoarece la adresa la care primeam mereu corespondenta nu mai primesc nici avize si nici coletele si ele se intorc la destinatar care consuma bani si timp cu expedierea lor si eu pot fi suspectat ca nu sunt serios — absolut degeaba pentru ca strada mea nu mai apartine de oficiul postal numarul 68 si a fost mutata si apartine de noul oficiu postal Nu mai vreu sa vad un asemenea specimen in fata ochilor, sa merga sa se mai spele.

  IMMORTAL HIGHLANDER KAREN MARIE MONING PDF

Doresc sa sesizez ca de cateva luni, mare parte din scrisorile externe ce imi sosesc, le gasesc rupte sau cu continut lipsa. Credeam ca s-a lamurit situatia si o sa mi-l dea insa ea mi-a cerut o taxa de confirjare spunand ca am intarziat si nu am venit mai demult sa-l iau.

Rates calculator

Dau iar peste acea individa aroganta si plin de ifose. Scrisoarea continea carnetul de conducere auto, si cred ca au deschis-o in speranta sa gaseasca o carte de credit sau bani si cand au vazut ca nu sunt au aruncat obiectul care nu le folosea.

Nu stiu nimic de el. Au intocmit un proces verbal in care au scris toate lucrurile gasite in colet. Atunci pt ce avem postas? Aceste se aduc preferential in functie de bacsisul pe care il lasi. Parca imi faceau zilnic un favor primindu-ma.

Ma intreb cum sta cu constiinat ei in fata lui Dumnezeu? Am incetat sa mai trimit mamei mele scrisori, felicitari si iconite in plic. Cu medical, fara nici un ajutor material din partea conducerii sau sindicatului a care cotiza de ani buni.