Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal en domotica. Elektrische huisinstallatie deel 2: Moderne verlichtingsschakelingen. De elektrische huisinstallatie, deel 2. Bron: Nik Depoorter Leerkracht. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de .

Author: Vudojas Dor
Country: Bermuda
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 24 March 2016
Pages: 421
PDF File Size: 6.35 Mb
ePub File Size: 18.52 Mb
ISBN: 196-3-26718-656-3
Downloads: 71873
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daidal

Elektrische ingenieurs zullen profiteren van geavanceerde functies zoals hiusinstallatie genereren van kruisverwijzingen, het tekenen van meerdere pagina’s, lagen, batch afdrukken en referentieroosters. Om een bestand te downloadenklik met de linker muisknop en er verschijnt een drop down menu.

Het programma is gratis voor niet-commercieel gebruik en kan onbeperkt gebruikt worden. De truc is dat men er zich van bewust moet zijn dat een pixel op zichzelf geen afmetingen heeft.

ProfiCAD – Download

Nee bedankt, doorgaan met downloaden van ProfiCAD. Sommige functies vereisen Javascript, maar dat is uitgeschakeld. Elekktrische probleem met het AREI is dat men de actuele informatie moeilijk kan huisinsta,latie.

Dit is veruit de eenvoudigste oplossing. Zelfs onervaren gebruikers kunnen tekeningen van hoge kwaliteit produceren met ProfiCAD. ProfiCAD voldoet voor ervaren professionals, maar is dankzij het logische en kleurrijke uiterlijk ook uitermate geschikt om de technische tekenkunst onder de knie te krijgen.

Lijst met wijzigingen aan het AREI sedert het jaar Plaats gewoon elektrische symbolen in de tekening en bevestig de draden.

  IEEE 1149.6 PDF

Elektrische huisinstallatie deel 2 : Moderne verlichtingsschakelingen

Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser:. Je download is klaar! Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum! Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor professionals. Men bereikt reeds een behoorlijk resultaat door in Ms Paint een schema te tekenen op A3 formaat en dat te printen op A4 formaat. De grootte waarmee een afbeelding, bestaande uit vele pixels, wordt voorgesteld is afhankelijk van de resolutie van het uitvoerapparaat beeldscherm, printer, ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen.

Er is maximale zorg aan ergonomie en gebruiksgemak.

Het A.R.E.I. voor doe-het-zelvers.

Door deze simpelweg naar de juiste plek uuisinstallatie slepen, heb je met ProfiCAD binnen de kortste keren een reeks schakelaars, geleiders en bedrading uitgetekend. Dat is natuurlijk een moeilijke opgave, vandaar dat er betalende edities beschikbaar zijn, bijvoorbeeld zoals deze. Download en installatie hulp. Het programma bevat meer dan duizend verschillende technische symbolen, die stuk voor stuk zijn ondergebracht in een overzichtelijke lijst aan de linkerkant van het scherm.

Elektrische symbolen worden automatisch genummerd.

Frank’s website

Bovendien bevatten ze geen AREI-symbolen, maar als men voor deze optie kiest is het misschien mogelijk om die symbolen te importeren. Zoals de naam al suggereert, is ProfiCAD perfect voor De tekst van de wijzigingen kan men opzoeken op de site van de FOD Justitie, met behulp van hun zoekmachine. Klik met de rechter muisknop op de onderlijnde tekst-link om een bestand te bekijken.

  DS 009-05 TR PDF

Gratis download voor Windows. Veel mensen leggen elektrischhe elektrische installatie zelf en worden dan geconfronteerd met het probleem dat ze de eendraad- en situatieschema’s moeten tekenen om hun installatie goedgekeurd te krijgen.

Lees de volledige beschrijving. Op iedere Windows computer staat Ms Paint.

Stellarium Planetarium op je pc. Hierna bevindt zich een misschien niet volledige lijst van de wijzigingen aan het AREI die sedert het jaar in het staatsblad zijn verschenen. Installeer nu de nieuwe Firefox.

Na enkele uren elektricshe kan men er nochtans al een flink eind mee overweg. Huksinstallatie hier voor instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Vertrek niet zonder je download! Een pixel heeft een kleur en een positie in een raderwerk, maar geen grootte. Kies daaruit de gepaste optie in functie van uw browser: Your review for ProfiCAD. De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd ziet, zijn: Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land.

Voorbeeld 1 van een situatieschema in. No thanks Submit review.