Formular de incarcare – descarcare deseuri nepericuloase A4. Contract number, Contract ID, Goods and services contracted, Contract status, Contract start date, Contract end date, Amount. formular-incarcare-descarcare-deseuri-nepericuloase/ T+00

Author: Mikadal Malazragore
Country: Kazakhstan
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 22 May 2006
Pages: 351
PDF File Size: 3.45 Mb
ePub File Size: 7.97 Mb
ISBN: 318-6-52612-666-1
Downloads: 80409
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faeran

Se stabilesc de executant pentru: Trebuie luate msuri pentru a asigura evacuarea, pentru ngrijiri medicale, a lucrtorilor accidentai sau victime ale unei mbolnviri neateptate. Sistemul de msurare a energie electrice vor fi realizate cu contoare electronice care se vor introducere n sistemul SCADA.

SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. Legarea la pmnt a carcasei fiecrui transformator se realizeaz ntre borna special prevzut constructiv la baza acestora i suportul metalic, prin intermediul unui conductor flexibil de cupru de minim 70mm2.

Legtura dintre descrctor i contor se realizeaz prin intermediul unui cablu special, iar de la contor la suport printr-un conductor flexibil de cupru cu seciunea de minim 70mm2. Contorizarea energiei electrice se va face pe fiecare circuit pentru energia activ i reactiv ntr-o singur direcie. Admiterea la lucrare Art. Atunci cnd este necesar, trebuie utilizate surse de lumin portabile, protejate contra ocurilor.

Protecia apelor Echipamentele achiziionate nu produc ageni poluani pentru apele sub i supraterane.

Descrctoare montate la bornele transformatoarelor: Pe lng montajul propriu-zis al transformatoarelor i al cutiilor de conexiuni, acest proiect cuprinde i detaliile legrii la pmnt a aparatelor i a suporilor acestora. Pe perioada executrii lucrrii i a funcionrii instalaiilor nu se emit gaze cu efect de sera.

Verificri n vederea punerii n funciune: Msuri de protecie pentru perioada de execuie. Prin grija constructorului pe toata durata de execuie a lucrrilor, materialele folosite vor fi depozitate n locuri special amenajate astfel nct influenele asupra mediului s fie minime, iar la terminarea lucrrilor terenul se va cura i amenaja aducndu-se la starea iniial.

La proiectarea, realizarea i alegerea materialului i a dispozitivelor de protecie trebuie s se in seama de tipul i puterea energiei distribuite, de condiiile de influen externe i de competena persoanelor care au acces la pri ale instalaiei.

Lucrtorul trebuie cel puin s fie supravegheat n permanen din exterior i trebuie luate toate msurile corespunztoare pentru a i se putea acorda primul ajutor, efectiv i imediat. Caracteristici specifice amplasamentului Echipamentele i instalaiile tehnologice se vor alege, respectiv dimensiona pentru funcionare n urmtoarele condiii de mediu ambiant: Dup efectuarea fiecrui test se vor ntocmi buletine de msurtori i ncercri care vor fi centralizate i semnate de ambele pri; acestea vor servi ca documente de eviden a fiecrui test pn la elaborarea raportului final.

  COBRA XRS-9300 MANUAL PDF

Documente care au stat la baza elaborrii lucrrii Se va avea in vedere controlul emisiilor de poluani n mediu, supravegherea calitii factorilor de mediu i monitorizarea activitilor destinate proteciei mediului cu ajutorul dotarilor i in concordan cu msurile specifice protectiei mediului.

art of assembly language programming by randall hyde pdf converter

La intervale periodice trebuie s se efectueze ncercri i exerciii adecvate. Fiecare TSI se va lega printr-o band de OL de 40×5 mm2, la banda reelei de egalizare a distribuiei potenialelor.

Se prevede montarea a 8 descrctoare la bornele de 24kV a trafo n staia de kV care sunt cu Oxid de Zinc i au izolaie siliconic.

Pe parcursul execuiei lucrrilor se vor respecta ntocmai prevederile proiectului de execuie, ale standardelor i normativelor n vigoare.

Calcul INCARCARE ZAPADA – [XLS Document]

Servicii sanitare Contractantul va asigura condiii decente de via pentru personalul de execuie i supraveghere ap curent, electricitate, nclzire, grupuri sanitare conform legislaiei n vigoare. Lucrrile ce se execut nu au impact negativ asupra mediului nconjurtor, pstrnd n acelai timp aspectul urbanistic al zonei. Cerine de securitate a muncii pentru instalaii i organizarea de antier Personalul cu funcii de conducere ef de echip, maistru, ef de lot, ef de secie, ef de antier rspunde de asigurarea dotrii, controlului i instruirii personalului n subordine.

De asemenea, au fost indicate condiiile n care este necesar utilizarea n comun a infrastructurii i a mijloacelor logistice i de protecie colectiv. Domeniu de aplicare Art. Slile de duuri trebuie s fie suficient de ncptoare, astfel nct s permit fiecrui lucrtor s i fac toaleta, fr s fie deranjat i n condiii de igien corespunztoare.

Lucrri n staia electric Pericol identificat Neprriculoase asociat Poziionarea sub operatorul la nlime Cderea obiectelor Poziionarea la nlime Cdere de la nlime Circulaia vehiculelor i mijloacelor n interiorul zonei de antier Coliziune Lucrri n canale. Sistemul de protectie anticorosiv utilizat: Incarcaree la pmnt a descrctoarelor se realizeaz prin intermediul suporilor metalici pe care sunt fixai descrctoarele.

Calcul INCARCARE ZAPADA

Pentru montajele considerate importante se vor ntocmi neperiuloase verbale. S informeze eful superior asupra lipsei ori nefuncionrii mijloacelor i sistemelor de prevenire i stingere a incendiilor, pentru completare i remediere. Priza de pmnt local a descrctoarelor se va lega prin dou benzi OLZn 50×5 mm2 la dou benzi diferite ale reelei de dirijare a distribuiei potenialelor prin piese de separare demontabile.

  IMDT ACT 1983 PDF

Denumirea msurii de protecia muncii Prescripii respectate 1.

art of assembly language programming by randall hyde pdf converter – PDF Files

Alimentarea cu energie electric a tabloului principal de distribuie al organizrii de antier se va face din instalaiile de servicii proprii de c. Specificul lucrrilor de trasare implic axarea fundaiilor noi i a elementelor de fixare nglobate n beton armturi, uruburi de fundaii, etc.

Organizarea de antier i spaiul provizoriu de depozitare vor fi desprite de instalaiile sub tensiune ale staiei printr-o mprejmuire cu caracter provizoriu, prevzut i incarcxre de Contractant n zona desemnat de Beneficiar. S-a presupus, de asemenea, c n cazul n care activitatea de lucru se desfoar n aceleai condiii de mediu ca i activitile de zi cu zi, sau oricum n neericuloase similare acestora, riscurile existente pot fi considerate acceptabile, fr adoptarea unor msuri de prevenire i protecie speciale.

Legarea la pmnt a bobinei de stingere se realizeaz la borna special prevzut constructiv la baza acestuia prin intermediul a dou benzi de OLZn 40x5mm la reeaua de dirijare a distribuiei potenialelor. Contractantul va propune Beneficiarului un program de probe pentru punerea n funciune pe categorii de lucrri sau pe descarcre. Dispecerii se supun procedurii de autorizare.

Se interzice manipularea condensatoarelor prin apucarea de izolatoare. Legarea la pmnt a transformatorului de putere se realizeaz la borna special prevzut constructiv la baza acestuia prin intermediul a dr benzi de OLZn 40x5mm la reeaua de dirijare a distribuiei potenialelor. Tehnologia de execuie a lucrrilor Lucrrile de nlocuire panouri prefabricate de nepericu,oase, nlocuire dale deteriorate i fixare rastele noi la canalele existente de cabluri, turnare fundaii noi pentru stlpi i supori de Lucrarea nr.

Reprezentarea amplasarii celulelor de medie tensiune noi in statia de conexiuni 20kV, in functie de faza de executie a lucrarilor, este redat in planele anexate.