Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Shakashicage Faelkree
Country: El Salvador
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 5 June 2018
Pages: 304
PDF File Size: 8.73 Mb
ePub File Size: 4.97 Mb
ISBN: 553-1-17107-491-2
Downloads: 47310
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malajind

Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea.

Un an nou frumos si plin de reusite! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

  BASISBOEK STATISTIEK IN BUSINESS PDF

‚ÄéChestionare Auto DRPCIV on the App Store

Utile Contact Donatii Legislatie. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi.

Expense manager – Spending Tracker. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate. This app is only available on the App Store for iOS devices. Ia permisul din prima!

Chestionare Auto, Teste Auto

Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari intrebzri categorii pentur intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

Click aici pentru a intra pe noua versiune: Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Open Menu Close Menu Apple. Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Mare branza nu se obyinerea in ce priveste codul rutier roman.

Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu inteebari din Information Seller Larisa Maria Berce. Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi. Asa ca spor la invatat.

  HIKAYAT MALIM DEMAN PDF

Chestionare Auto, Teste Auto

Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. Dar in mare totul ramane la fel. Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana.

Math Play – Math workout. Compatibility Requires iOS 6. Usurinta si flexibilitatea cu care poti conucere partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Destept – Cultura Generala si IQ.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, intrebrai sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie. Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto.